Pompe de Caldura

Platesti prea mult pentru incalzire ?

Construiesti ceva nou si doresti un sistem performant ?

Vrei sa fii independent ?

Alege varianta noastra ! Pompele de caldura, cu care poti realiza o economie de pâna la 70 % fata de sistemele de încalzire clasice.

 

Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima ora si dupa standardele înalte impuse de forurile internationale, facând fata celor mai stricte norme ecologice.

Aceste pompe de caldura fac fata si concurentei tehnologice, ele fiind foarte rentabile, economisind pâna la 70% fata de alte sisteme de încalzire. O alegere înteleapta îti creeaza confortul pe care ti-l doresti !

Pretutindeni în jurul nostru exista surse de energie în forma de energie solara depusa în sol si în apa, care chiar daca au o temperatura scazuta, totusi ne pot da caldura. Ori de unde luam aceasta energie, (aer, roca, sol, pânza de apa freatica, lacuri, sau ape geotermale, putem face mari reduceri la încalzirea locuintelor, cu ajutorul unei pompe de caldura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motive puternice a alege o pompa de caldura.

  • Cel mai bun factor de economie – alegerea optima a unui compresor, care da cel mai mare grad de eficacitate.
  • - Viata lunga – construit pe o experienta de 20 de ani de inovatii în domeniul pompelor de caldura si optimizarea componentelor.
  • - Cele mai bune preturi ale pietei - multumita unei productii moderne si rationale.
  • - Cea mai înalta calitate - calitatea noastra si sistemul ecologic este certificat potrivit ISO 9001 respectiv ISO 14001. Fiecare pompa de caldura este testata înainte de livrare.
  • - Zgomot redus garantat - toate pompele de caldura au o constructie optimizata pentru cel mai redus zgomot si sunt masurate înainte de livrare.
  • - Siguranta - când alegeti o pompa de caldura aveti inclusa o garantie si asigurare de 2 ani. Aceasta poate fiprelungita pâna la 10 ani de catre beneficiar, platind o suma mica, de c.a 1% la Allianz Tiriac Asigurari.
  • - Foarte usor de folosit - intretinere minima. Un meniu usor si simplu, de la care se pot alegecele mai optime valori.
  • - Ecologia în centru - pompa de caldura este o alternativa de încalzire foarte ecologica si dupa cumati citit mai sus, produsele pe care vi le oferim sunt certificata ecologic potrivit ISO 14001.

Produse

Portofoliu

Cere oferta de pret

ROCVAL Construct SRL

Rocval Construct, incalzire, pompe de caldura, panouri solare Baia Mare, D. Voda 8/16
J24/710/2007   RO21566631
Tel: 0769 069999, 0726-273 283
Fax: 0362-814-264
contact@rocvalconstruct.ro rocvalconstruct@gmail.com