NIBE Split

Nibe SPLIT

Incalzire si racire in functie de nevoie. NIBE SPLIT este sistemul de pompe de caldura modern si complet care ofera economie de energie, reducand in acelasi timp emisiile de dioxid de carbon. NIBE SPLIT este modelul cel mai apropiat de “plug & play” (conectare si functionare).

De asemenea, NIBE SPLIT este una dintre cele mai avansate si eficiente sisteme de caldura disponibile azi. NIBE SPLIT poate distribui apa calda la 58°C din compresor, la o temperatura a aerului exterior intre – 20°C si +43°C.

Impreuna cu rezistenta electrica incorporata temperatura se poate ridica pana la 65°C. NIBE SPLIT este un sistem de incalzire si racire complet si eficient “all-in-one” care ofera un climat interior confortabil, sigur si economic.

Caldura este preluata din aerul exterior de catre un modul exterior (AMS 10), unde refrigerantul, care circula intr-un sistem inchis, transfera caldura din sursa de caldura (aerul exterior) in modulul interior (ACVM 270).

Nu mai este nevoie de foraje sau sapaturi in pamant. NIBE SPLIT este primul sistem “plug & play” cu sistem de incalzire si racire inclus, de la NIBE.

Combina o unitate exterioara de calitate ridicata cu o unitate interioara utilizand tehnologia de varf a producatorului NIBE pentru a produce un sistem de incalzire, racire si apa calda eficient si ecologic.

Este usor de instalat, usor de coordonat si are un design discret si actual.

Date tehnice:

Inapoi

Produse

Portofoliu

Cere oferta de pret

ROCVAL Construct SRL

Rocval Construct, incalzire, pompe de caldura, panouri solare Baia Mare, D. Voda 8/16
J24/710/2007   RO21566631
Tel: 0769 069999, 0726-273 283
Fax: 0362-814-264
contact@rocvalconstruct.ro rocvalconstruct@gmail.com